To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

​BEVEZETŐ

Az Európai Unió 2013. július 1-vel újabb tagállammal bővült, Horvátország is bekapcsolódott vérkeringésébe. Az Adriai - tenger legszebb partvidékén ezáltal most még könnyebbé vált a nyaralás. 
A kiadó ingatlan az 1500 km hosszú horvát tengerpart talán legszebb partvidékén, a Dél-Dalmát tengerparton található. Ennek a területnek klímája csodálatos, a tenger vize kristály tiszta, a növényvilág káprázatosan üde, a föld gyönyörű borokat terem, nincs ipari termelés és így környezetszennyezés sincs, a természet háborítatlan. Röviden élmény itt lenni, legyen tavasz, nyár, ősz vagy tél!
Ezen a csodálatos adottságokkal rendelkező vidéken, a Pelješac félszigeten, Orebićben található a kiadó ingatlan. Ezt a népszerű, de nem túlzsúfolt városkát földrajzi fekvése a jövőben is megóvja majd a túlépítettségtől. A társasház a négy független lakással a város központjában, de mégis a forgalomtól megkímélt, védett helyén áll, 60 m-re a tengertől és közel a városka nyújtotta minden szolgáltatásához. Honlapunkon rengeteg információt és képet talál a korszerű épületről, a lakásokról, a környékről és a kínálkozó programlehetőségekről.
Dél-Dalmácia tengerpartja adottságai révén a világ legszebb üdülőhelyeinek egyike, kristálytiszta víz, zegzugos öblök, kulináris és kulturális sokszínűség várja az ide látogatókat. A csipkézett, tagolt vonalú partot érintetlen szigetek százai szegélyezik. Aki egyszer itt nyaral, talán nem is kívánkozik többé a mediterrán térség ismertebb helyeire. A sokszínűség olyan élményekkel kecsegtet mindenkit, amit nem szabad kihagyni. Nyugodtan mondhatjuk, hogy ez a vidék Európa felfedezetlen kincsestára!Gyógyulás és levegőminőség Orebić-benOrebić a Peljesac félszigeten, az Adriai tengerbe jócskán benyúlva fekszik. A félsziget szélessége 6-8 km. Orebić földjét tehát minden oldalról tenger veszi körül. Ennek következtében sós levegője rendkívül tiszta, portól, vegyi anyagoktól mentes. A relatív páratartalom napközben cca. 30%  és éjszaka  80 - 90% -ig emelkedik.
A rendkívül kellemes mediterrán klímával összeadódva ez a csodás levegő eredményezi azt, hogy az Orebić-ben és környékén való tartózkodás  rendkívül jó közérzetet biztosít.
Az európai kontinens belsejében, a szárazföldi részén élő ember ezt a különbséget csak akkor  észleli, amikor sokat időzik Orebić-ben.  A légzőszervi, keringési és sok egyéb egészségügyi probléma jelentős része itt tartózkodva visszaszorul, esetenként megszűnik.
Sokan a Peljesac félszigetre, Korcula és Hvar szigetére éppen eme rendkívüli klíma miatt költöznek. Ők gyógyulást és egészségi állapotukban való pozitív változást várnak, és azt minden esetben bizonyos mértékig meg is élik, meg is tapasztalják.


Megközelítés

 

Javasolt útvonal autóval: Budapest - Zágráb - Ploce autópályán, majd Plocéból vagy 120 km országúton Orebicig (figyelem: ezen az úton be kell lépni tranzit utasként Bosznia-Hercegovinába, plasztik kártyás személyi is elég, nem kell útlevél), vagy komppal Trpanj-ba ( www.jadrolinija.hr ) és onnan még 18 km országúton.

Aki ennél gyorsabban akar lejutni Orebićbe, annak rendelkezésre állnak a nagy légitársaságok járatai is:
Londonból, Moszkvából, Münchenből, Oslóból naponta, Stockholmból heti 4 járattal repülhetünk Dubrovnikba, onnan pedig közúton taxival, autóval Orebićbe.
Ismerkedjen a részletekkel! Kellemes időtöltést kívánunk!